ONTDEK

DE LEUTHOEK

Wat is er nu leuker dan tijdens het winkelen in Nijkerk lekker een bakje leut drinken met een plak cake? Kom langs bij de Winkel van ’t Singel en bewonder onze authentieke leuthoek.

Leuthoek Winkel van 't Singel

Koffie- en frisdrankkaart

€ 2,00
Koffie
Cappuccino
Espresso

€ 2,50
Koffie met een plakje cake

€ 2,00
Cola
Sinas
Groene ijsthee
Cassis
Chocolademelk

€ 2,50
Frisdrank met een plakje cake

Theekaart

Engelse Earl Grey         €  2,00
Deze klassieke geurige thee is een mix van Indiase zwarte theesoorten als Darjee, Assem, Nilgiri en Ceylonthee met een zeer zachte smaak. Wordt gemengd met olie ui t de bergamotplant waardoor de thee een Citrus-achtige ondertoon heeft.

Appeltaart                    €  2,00
Een uitnodigende en heerlijk zachte thee met de geur van versgebakken warme appeltaart. De ingrediënten zijn goed op elkaar afgestemd zodat geen van de smaken overheerst.

Bosbes Cranberry          €  2,00
Een mooie melange van zwarte en witte thee met de fruitige smaak van bosbessen en cranberry. Heeft een opvallende zachte smaak door toevoeging van de witte thee.

Sterrenmix                    €  2,00
De basis van deze geurige kruidenthee zijn zoethout en steranijs. Door de toevoeging van de andere kruiden ontstaat een smaakvolle thee met een kruidige en licht zoete smaak. Zoethout is niet geschikt voor mensen met een hoge bloeddruk.

Rooibos Naturel            €  2,00
Een heerlijke zachte rooibos in de meest pure vorm zonder toevoegingen. Bevat geen theïne en daarom heel geschrikt om te drinken voor het slapen. Mild voor de maag en darmen.

Meloen-Ananas             €  2,00
Doe je ogen dicht en geniet van de smaak en geur van deze groene thee met lekkere meloen en frisse stukjes ananas.

Thee met een plakje cake       €  2,50

Leuthoek Winkel van 't Singel
Leuthoek Winkel van 't Singel